​TYPEHUSE AF HØJ KVALITET

Drømmer du om at få bygget et helt unikt hus, der er bygget efter lige netop dine individuelle ønsker og krav til boligen? Så er vi hos Andersen Byggefirma ApS et oplagt valg. Vi har siden 2003 beskæftiget os med at bygge arkitekttegnede typehuse for kunder i Hinnerup, Aarhus og resten af Østjylland. Byg nyt hus med os og få din drømmebolig.

Vores arkitekttegnede typehuse kan kendes ved, at de er bygget på et meget højt kvalitetsniveau, hvor der er kælet for finish og detaljer. Vi tilbyder et stilrent byggeri med enkle linjer samt et stort fokus på at få æstetik og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.

ARKITEKTTEGNEDE TYPEHUSE MED ET PERSONLIGT PRÆG

Vi lytter til dine individuelle ønsker, samtidig med at vi bistår med både rådgivning og vejledning, så vi kan sikre os, at du og din familie træffer de rigtige valg i forhold til jeres nye bolig. Ønsker I for eksempel at bygge et typehus med mindst mulig vedligeholdelse, så anbefaler vi løsninger, der omfatter murede gavle uden vedhæng, zinktagrender og sålbænk i zink eller for eksempel en murkrone med zinkinddækning.

Når du lader os varetage byggeriet af dit kommende hus eller sommerhus, kan du med andre ord være helt sikker på, at du kan sætte dit eget personlige præg på huset, selvom du vælger at få bygget et af vores typehuse.​

HVAD KOSTER ET TYPEHUS?

Når du vælger at få bygget et typehus gennem vores firma, får du samtidig et arkitekttegnet hus, der er skræddersyet til dine og din families ønsker og behov. Derfor afhænger vores priser i høj grad af, hvad jeres behov er, hvor stort huset skal være, og hvilke materialer vi skal bygge i.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM PRIS OG MULIGHEDER

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder, der er med vores typehuse, eller ønsker du at høre mere om, hvor meget det vil koste at bygge drømmehuset, kan vi kontaktes på telefon 51 29 68 48 eller e-mail info@andersen-byggefirma.dk for en uforpligtende dialog.​

+20 års erfaring

Vores firma har eksisteret siden 2003 og vi har bygget mange forskellige boliger.

Hvert et forløb er unikt

Der er ikke et forløb der er ens. Alle har forskellige drømme og behov, som vi går efter at løse med det bedste resultat. 

Vi går op i kvalitet

​​Det er dit hjem vi bygger og derfor skal at spille. Vi går derfor ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. 

Nybyggeri - Vi er med jer hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.​

ANDERSEN BYGGEFIRMA

Ravskærvej 12
​8382 Hinnerup

Telefon: + 45 51 29 68 48

​E-mail: info@andersen-byggefirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.