FUNKISHUSE DER LEVER OP TIL FORVENTNINGERNE​

Er boligdrømmen et moderne og minimalistisk funkishus, og kunne du tænke dig at få bygget et helt nyt hus, står vi hos Andersen Byggefirma ApS klar til at bygge drømmehuset til dig og din familie. Vi bygger både arkitekttegnede huse, typehuse og funkishuse for kunder i Hinnerup, Aarhus og andre omkringliggende områder samt hele det øvrige Østjylland.

ET MODERNE, ENKELT OG STILRENT HUS

En funkisvilla er et hus med et udseende, der bærer præg af enkelthed og funktionalisme. Det har rene linjer, er uden overflødig pynt, og så er det topmoderne.

Hos Andersen Byggefirma ApS har vi mere end 15 års erfaring med at bygge funkishuse i højeste kvalitet for vores kunder. Vi sætter pris på godt håndværk og en flot finish, og vi bygger stort set udelukkende fuldmurede huse.

VI BYGGER DIN HUSDRØM

For at sikre det mest tilfredsstillende resultat lytter vi altid til dine ønsker og behov, og på baggrund heraf tilbyder vi en skræddersyet løsning, der lever op til alle dine forventninger og krav til den nye bolig – både i forhold til udseende og funktion.

Vi har et fast samarbejde med tegnestuen Wullum Pasgaard A/S, som sikrer, at vi kan bygge lige netop det hus, som du og din familie drømmer om.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES FUNKISHUSE

Kunne du tænke dig at høre mere om vores funkishuse eller nogle af vores andre arkitekttegnede huse, eller har du nogle spørgsmål omkring processen eller vores priser, står vi til din rådighed.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 51 29 68 48, men alternativ er du også altid velkommen til at skrive til vores e-mail info@andersen-byggefirma.dk, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

+20 års erfaring

Vores firma har eksisteret siden 2003 og vi har bygget mange forskellige boliger.

Hvert et forløb er unikt

Der er ikke et forløb der er ens. Alle har forskellige drømme og behov, som vi går efter at løse med det bedste resultat. 

Vi går op i kvalitet

​​Det er dit hjem vi bygger og derfor skal at spille. Vi går derfor ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. 

Nybyggeri - Vi er med jer hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.​

ANDERSEN BYGGEFIRMA

Ravskærvej 12
​8382 Hinnerup

Telefon: + 45 51 29 68 48

​E-mail: info@andersen-byggefirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.