​ANMELDELSER

LINE OG MORTEN, RY, 2018

Skræddersyet løsning – god rådgivning – nem byggeproces

Fuldmuret, arkitekttegnet funkisvilla på 202m2. Herudover carport og overdækning.

​”Heldigvis valgte vi, at Andersen Byggefirma skulle opføre vores hus. Det er sjældent at være så tilfreds med et husbyggeri, som vi har været. I både planlægningsfasen, undervejs i byggeriet og efterfølgende har vi ikke været utilfredse med en eneste ting.”

Hvad var jeres ønsker, da i planlagde husbyggeriet?

Vi vidste fra starten, at vi ikke ville bygge et typehus. Og da man i vores område skal bygge huse med fladt tag, ville vi sikre, at huset ikke blev magen til alle de andre. Derfor kontaktede vi arkitekt WULLUM PASGAARD i Holstebro.

Hvordan fandt I Kim Andersen?

Arkitekten arbejder tæt sammen med Kim og henviste til ham, da vi skulle finde et firma til at bygge huset. Det klare plus var, at vi kunne få et arkitekttegnet hus, bygget af et firma, der i forvejen arbejdede tæt sammen med arkitekten. Dermed kom vi ikke ud i, at vi blev et mellemled. Hvis arkitekten havde spørgsmål, var det ikke os, der skulle stå i midten og svare. Kim kunne køre hele processen, og det gjorde han.

​Var I trygge i processen?

Vi boede ikke i Ry under byggeprocessen og havde dermed ikke mulighed for at tilse byggeriet hele tiden. Så vi havde brug for at føle os i trygge hænder, og det gjorde vi. Vi var ikke nødt til at rende rundt og tage billeder og påpege ”Er der nu noget, der er skævt?”

Hvordan var dialogen?

Vi havde en rigtig fin dialog med Kim hele vejen igennem a la ”Hvis vi har et bestemt beløb til fx gule, hvad skal vi så prioritere? Skal vi have træ eller andet – og hvilket mærke? Der havde han altid en god tilgang og kunne rådgive os. Der er jo hele tiden mange spørgsmål. Vi har for eksempel højt til loftet, og på et tidspunkt ringer Kim og siger ”Jeg har set et tilsvarende hus med nogle særlige akustikpladser. Dem bør I overveje”. Vi fulgte hans råd, og det har fungeret rigtig godt. Selvom vi har et stort rum med højt til loftet og børn, der løber rundt, føler vi aldrig, at lyden suser om ørene på os. Hele vejen igennem har Kim kvalificeret processen og er kommet med forslag, og idéerne koster ikke altid ekstra.

Hvordan er fleksibiliteten?

Hos Kim kan små ændringer lade sig gøre undervejs. Det er en meget fin, skræddersyet proces.

​Den håndværksmæssige kvalitet og koordinering?

”Det er en stor fordel med Kims lokale netværk af håndværkere – de er ordentlige og dygtige. Og det var dejligt, at vi kunne følge med i byggeriet. Når vi var på besøg på byggepladsen, følte vi ikke, at de tænkte: ”Hvad pokker skal I her?” Da en af vores piger skulle starte i skole i Ry, boede vi et halvt år i sommerhus udenfor Ry, mens vi ventede på, at huset blev bygget. Her havde Kim og håndværkerne god forståelse for vores utålmodighed. I vintermånederne var det meget koldt at bo i sommerhuset, der var uden gulvvarme. At vi kunne flytte ind en smule før aftalt, det var dejligt. Kim bryder sig ikke om at blive presset, for kvaliteten skal holdes. Men han havde helt klart forståelse for, at det her var vigtigt.​

​FAMILIEN BLACH, ØSTJYLLAND 2018:

Høj kvalitet – nem byggeproces – fantastisk resultat

Arkitekttegnet, fuldmuret kvalitetsvilla på 235m2. Herudover garage og overdækning. En kombi af fladt tag og ensidig taghældning med udhæng.

”Det var en stor fornøjelse, da Kim Andersen og hans team opførte vores arkitekttegnede fuldmurede villa i Søften, Hinnerup. Resultatet af den nemme byggeproces er, at vi i dag bor i et smukt hus, der fuldt og helt er tilpasset vores ønsker og livssituation.”

Hvorfor valgte I Andersen Byggefirma?

Ejeren Kim har et rigtig godt ry i Østjylland. Mange huse i vores lokalområde er bygget af Andersen Byggefirma og har den håndværksmæssige kvalitet til fælles. Vi ønskede vores helt eget, arkitekttegnede hus. Vi er slet ikke til typehuse, bygget efter en skabelon.

Hvordan var opstarten?

Da vi købte den udsigtsgrund, vi så længe havde ventet på, kontaktede vi Kim med en råskitse og en ønskeliste. Kim gav os et fornuftigt tilbud, der både omfattede arkitektens skitse og den fulde byggeentreprise. Herefter havde vi et møde med arkitekten, der kom med sine idéer og gav os en meget konstruktiv sparring. Og så kunne Andersen Byggefirma gå i gang med byggeriet.

Hvad kendetegner Kim Andersen?

Vi oplever ham som meget imødekommende og samtidig ærekær, når det gælder den håndværksmæssige kvalitet. Et eksempel: Vi valgte en løsning med forskudt tag og mente, at vi da godt kunne leve med en lidt billigere løsning. Men Kim insisterer på en høj kvalitet, og vi fik derfor en lidt dyrere løsning – til en symbolsk pris.

Hvordan oplevede I byggeprocessen?

Kim har et fast team af dygtige håndværkere, som han har arbejdet sammen med i mange år. Dialogen mellem både dem og os var rigtig god, og de var hele vejen igennem gode til at koordinere med os og hinanden.

Følte I jer velkomne på byggepladsen?

Vi boede 200 meter fra, hvor vi byggede vores nye hus, og det var altid rart at kigge forbi byggepladsen. Vi følte os altid velkomne og oplevede en rigtig god atmosfære.

Hvad kan Andersen Byggefirma gøre bedre?

I forbindelse med vores etårseftersyn var der kun ganske få småting der skulle laves. Det er måske lidt kedeligt, men vi har intet at kritisere. Pris og kvalitet hænger sammen. Processen er tryg og effektiv.

​FAMILIEN RAJATHURAI, ØSTJYLLAND, 2017:

Kvalitetshåndværk – smidig proces – skræddersyede løsninger

Klassisk hvid vandskuret arkitekttegnet villa på 209m2, herudover garage. Huset har saddeltag, murede gavle, gesimser, sprossede vinduer.

”Vi har et umanerlig dejligt hus, vi er så glade for det, og det samme kan min søster og hendes familie fortælle. De fik bygget hus af Andersen Byggefirma lige ved siden af os.”

Hvordan fik I kontakt med Andersen Byggefirma?

Både min svoger og mand havde hørt godt om Kim. Vi holdt et møde med ham, og han kunne matche vores ønsker. Hos Kim kunne vi få mange detaljer med. Vi ville ikke nøjes med en standardløsning fra et typehusfirma.

Hvad var jeres ønsker?

Min søster og jeg havde fundet god inspiration på Pinterest, og Kim henviste os til arkitekt WULLUM PASGAARD i Holstebro, som han arbejder meget sammen med. Her fortalte vi om vores ønsker, de tegnede efterfølgende en skitse over huset, vi godkendte den, og byggeriet kunne gå i gang.

Hvordan har i oplevet dialogen om byggeriet?

Det er første gang vi bygger, så både i planlægningsfasen og undervejs i byggeriet har vi haft stor glæde af de mange gode praktiske råd, den tætte sparring og vejledning fra Kim. Vi oplever, at Kim har været på vores side. Han er ikke bare sælger.

Hvordan var koordineringen og byggeprocessen?

Kim er en kanon god bygmester. Hans projektleder Jan gav os løbende gode råd, og alt blev gjort til aftalt tid. Og undervejs fik vi ofte en venlig reminder fra Kim eller Jan a la ”husk nu at kigge på de døre.” Det har været et virkelig godt forløb.

Hvordan var samarbejdet med håndværkerne?

Vi fik en rigtig god relation til håndværkerne – kendte deres navne og kunne følge med i byggeriet. Ved vores rejsegilde havde vi for eksempel bestilt nogle fliser til badeværelset, og mureren var klar til at gå i gang med arbejdet. Men så var der afleveret de forkerte fliser, og jeg sagde ”det må vi leve med, vi kan da ikke bryde tidsplanen.” Men mureren slog fast ”det skal du ikke finde dig i. Du skal have det, du har bestilt. Det må tage den tid, det tager.”

Har I forslag til forbedringer?

Egentlig ikke. Huset er dejligt. Helt som vi ønsker det, og vi har intet som helst negativt at sige om Kims indsats. En ekstern byggesagkyndig har netop foretaget etårssynet, og han har kun haft ros. Han har fortalt os, at det er et af de huse, han har set, med færrest fejl. Fedt at få at vide! Ja, Kim er nok lidt en håndværksmæssig nørd – på den positive måde.

​FAMILIEN KLIDSBJERG, ØSTJYLLAND, 2020:

Stor ansvarsfølelse – fremragende håndværk – smidig proces

Toplans fuldmuret, arkitekttegnet villa på 211m2. Herudover garage og overdækning. Funkisstil med tagterrasse og udsigt over Aarhus bugten

”Den håndværksmæssige kvalitet er bare i orden, og så kan vi godt lide, at det er en lille, effektiv byggevirksomhed. Man fornemmer Kims store ansvarsfølelse hele tiden, og så har han det overblik, der er så afgørende i en byggeproces.”

Hvordan fik I kontakt med Andersen Byggefirma?

Jeg har et køkkenfirma og stiller generelt høje krav til kvalitet og indretning. Det er hus nummer to, vi bygger. Vi ønskede et arkitekttegnet hus, tog fat i arkitekt WULLUM PASGAARD i Holstebro, og de formidlede kontakten til Andersen Byggefirma i Hinnerup. Jeg havde aldrig hørt om Kim før, men vi havde lige fra starten en fremragende dialog.

Hvordan er Kim som sparringspartner?

Du ved altid, hvor du har ham. Kim er super reel. Han giver altid en rigtig god sparring. Nogle af mine idéer var nok lidt for flyvske, så han skød dem ned, og det kunne jeg faktisk godt lide. Der var for eksempel noget med et udhæng, jeg ville have større, men det kunne Kim ikke stå inde for. Han kvalificerede dermed mine og arkitektens tanker. Kim har styr på både kvalitet og proces, og så er han enormt hurtig til at vende tilbage. Sendte jeg en mail onsdag aften, fik jeg typisk svar torsdag morgen.

Hvordan oplevede I stemningen på byggepladsen?

Vi besøgte typisk byggepladsen to til tre gange om ugen, og det var altid en god, tryg oplevelse. Der blev taget hånd om de opgaver og udfordringer, der var. Udfordringer blev aldrig til problemer. Det var Kims byggeleder Jan, der tog sig af det daglige, og han gjorde det også rigtig godt.

Hvad med kvaliteten af byggeriet?

Den håndværksmæssige kvalitet er bare i orden. Vi har et års syn om et par måneder, og der er lidt malerarbejde. Ellers er der intet at komme efter. Kvaliteten er god, materialerne er gode.

Holdt den oprindelige tidsplan?

Ja, vi rykkede endda ind i huset før tid.

​FAMILIEN KJELDSEN, SAKSILD STRAND, 2019:

Dygtige håndværkere – tryg byggeproces – arkitekttegnet perle

Fuldmuret, arkitekttegnet sommerhus til helårsbrug på 150m2. Herudover carport og overdækning. Huset har solceller og ligger på en naturgrund med smuk havudsigt. Der er ensidig taghældning og facader i en kombi af cedertræ og murværk.

”Det her er det tredje hus, vi selv har bygget, og det har været den allerbedste proces. Det er gået fantastisk nemt og godt.”

Hvad var jeres ønsker til sommerhuset?

Drømmen var at bygge et sommerhus som helårsbolig med jordvarme og en særlig konstruktion med solceller på hele taget. Vi havde købt et sommerhus på en ældre naturgrund på 1.100 kvm. Det gamle hus ville vi selv rive ned til fordel for det nye.

Hvordan fik I kontakt med Andersen Byggefirma?

En række større byggefirmaer var tøvende overfor at bygge på en naturgrund som vores. De fortrækker noget langt mere samlebåndsagtigt. Så vi søgte på nettet og fandt Kim. Han kunne bygge os det hus, vi gerne ville have. Jeg kunne samtidig se, at Kim har gode kundeanmeldelser og en god bank rating. Han har dermed formået at tjene penge uden de store udsving igennem mange år. Det borger også for en vis kvalitet.

Hvordan var opstarten?

Vi havde et par møder med Kim Andersens arkitekt, fik tegnet huset, og så startede den meget fleksible byggeproces.

Hvordan oplever I den håndværksmæssige kvalitet?

Vi har bygget huse før og har tidligere købt uvildige konsulenter til at holde øje med byggerierne. Men denne gang har det ikke været nødvendigt. Kims håndværkere er meget pertentlige. De er blandt de bedste i området og afspejler Kims høje krav til kvaliteten.

Hvordan har det fungeret med dialog og koordinering?

Logistikken mestrer Kim også. Ingen håndværkere har stået i kø for at komme til. Processen er bare kørt som smurt. Alt er gået op i en højere enhed, og så har vi hele vejen igennem oplevet en stor imødekommenhed. Jeg er indimellem kommet forbi byggepladsen med lidt danskvand og kage til håndværkerne, og hver gang har det været en fornøjelse. At bygge hus er et fælles projekt. Det skal være godt for alle.

Hvordan er resultatet blevet?

Vi flyttede ind i sommerhuset i november 2019, og selve huset, som Kim har haft ansvaret for, har været til ug med kryds og slange.

​FAMILIEN LARSEN, ØSTJYLLAND, 2020:

Høj håndværksmæssig kvalitet – tryg og nem byggeproces

Fuldmuret, arkitekttegnet funkisvilla på 195 m2, herudover carport og overdækning. Facade af glas og gule mursten, lister af cedertræ.

”Vi var i meget trygge hænder, da Andersen Byggefirma opførte vores hus. Kim Andersen bruger de bedste håndværkere, byggeprocessen var uden knaster, og i dag bor vi i en kvalitetsvilla, der er akkurat, som vi ønsker, den skal være. Huset er en daglig fornøjelse. Det er blevet langt bedre, end vi forventede. ”

Hvorfor valgte I Andersen Byggefirma?

Vi ville ikke nøjes med typehusfirmaernes skabeloner og standardløsninger. Vi ville noget andet og mere. Allerede ved vores første møde med Kim var vi overbeviste om, at han skulle bygge vores nye hus. Samtidig havde flere bekendte anbefalet Kim og rost hans fuldmurede huse af rigtig god kvalitet.

Hvad havde I på forhånd gjort jer af tanker om huset?

Vi havde tegnet en råskitse, og et møde med Kims tekniske tegner gjorde os klogere på projektet. Vi kontaktede herefter et nystartet arkitektfirma, der leverede et kreativt oplæg. Kims tekniske tegner finjusterede skitsen, og byggeriet kunne gå i gang. Det er vigtigt med ekspertbistand, da der er så meget med mål og dimensioner, man som menigmand ikke rigtig forstår.

Hvordan oplevede I selve byggeprocessen?

Kim har en fast projektleder, der kører rundt og holder øje med byggerierne. Det var ham, vi kommunikerede mest med i det daglige. Han fangede alt og gjorde en kæmpe positiv forskel. Han sørgede også for den gode koordinering håndværkerne imellem.

Hvordan vurderer I den håndværksmæssige kvalitet?

Kim bruger de samme dygtige håndværkere til alle sine projekter. De er erfarne og har en usædvanlig høj standard, og så er de meget omhyggelige. Vi oplevede, at de ville os det bedste. Et eksempel: Vi tænkte, at det ikke var nødvendigt at male lamellerne i udhænget. Men så ringede tømreren og sagde ”vi skal lige kigge på det”, og så blev de malet. Andre havde nok bare klasket de lameller op – og var smuttet igen.

​Vibeke og Henrik Schau – Nymarks Allé 181, 8320 Mårslet

En fornøjelsen at samarbejde med Kim Andersen

Vi har i 2016 haft fornøjelsen at samarbejde med Kim Andersen og hans team omkring opførelsen af individuel tegnet funkisvilla i 2 plan i Mårslet, syd for Århus.

Folk spørger tit, hvad er det for en type hus, I har fået? Det har vi da aldrig set før. – Det findes heller ingen andre steder, fortæller vi dem! Det er vores hus. Tegnet og tilpasset personligt til os.

Det er lige nøjagtig det Kim Andersen og teamet omkring Andersen Byggefirma kan, og som vi har oplevet på bedste vis. Og vi vil ikke tøve med at give Andersen Byggefirma vores bedste anbefalinger.

Hos Kim Andersen er ingen type standard eller kvaliteter valgt på forhånd. Alt kan til- og fravælges og tilpasses de håndværksmæssige ønsker og kvaliteter, som vi ønsker. Du skal som bygherre selv have stor interesse og overskud til at indgå, som en aktiv del af byggeprocessen, når der skal vælges materialer og kvaliteter. Hele tiden er Kim Andersen med i processen og kommer med holdninger og input til dine valg. Men du står som bygherre også med den oplevelse, at du har fået bygget et unikt nyt hjem, hvor du har følt at være en vigtig del af processen og samarbejdet heri. Det har været en stor tilfredsstillelse for os.

Vi kontaktede Kim Andersen, som nogle venner anbefalede, med nogle tanker, ønsker og ideer til vores drømme hus. Kim Andersen lyttede, spurgte interesseret og udfordrede os fra første kontakt. Modsat hos andre byggefirmaer havde vi her at gøre med en ”rigtig” håndværker, som vidste hvordan byggeprocessen er og som kvalificeret turde udfordre os på vores holdninger og ideer. Kim Andersen fremkom med egne holdninger, erfaringer og ideer og ofte med respekt for pris i forhold til kvalitet.

Kim Andersen udviste troværdighed og kompetence, så vi ret hurtig var på rette spor og havde tillid til at Andersen Byggefirma skulle bygge vores hus. Næste møde var med Kims faste arkitekt, Poul Pasgaard fra Wullum Pasgaard, som gav os et lige så kompetent indtryk, og ved første mødet egentlig bare mest lyttede og spurgte interesseret.

Processen herefter foregik i en intens dialog med tegnefolkene hos Wullum Pasgaard, hvor vi løbende blev udfordret og samtidig lyttet til, hvor ideer og forslag blev vendt og drejet.

En dag blev vi ringet op af den tekniske tegner, Jesper Hansen med ordene: ”Nu har vi altså lige drøftet jeres byggeprojekt ved frokostbordet og hvis det var os selv som skulle bygge på jeres grund og med den udsigt, som I har mulighed for, så er der ingen tvivl om, at vi ville vælge at flytte køkken og alrum på 1. sal, lave en terrasse over carporten med udgang fra køkken/alrum og fra terrassen lave en udvendig trappe til haven. PÅ den måde vil I have udsigt fra jeres meste brugte rum og stue, samt en naturlig udvendig adgang til jeres have!”. Det er på den baggrund i overvejende grad Poul, Jesper og Jimmi hos Wullum Pasgaard fortjeneste, at vi i dag bor vores drømme hus.

Under byggeriet kiggede vi løbende indenom byggegrunden. Her mødte vi ofte byggelederen, Jan Mikkelsen. En garvet murermester af den gode slags, som havde stor bygge- og håndværksmæssige erfaring. Jan gav os løbende tilbagemeldinger og input på byggeprocessen. Vi var hele tiden trygge ved at byggeriet var styret efter at kvalitet og godt håndværk er alfa og omega.

I selve byggeperioden mødet vi også løbende teamet af fast tilknyttede samarbejdspartnere. En flok selvstændige, flinke håndværkere, som vi alle kom på fornavn med. Vi oplevede, at de kender hinanden og er vant til at arbejde sammen. Alle udviste de stor venlighed og velvilje til at give os den bedste oplevelse i byggeprocessen.

Kim Andersen oplyser på sin hjemmeside: ”Der er mange veje til drømmehuset” og han tilføjer: ”og hos os behøver vi ikke vælge den snorlige vej. Modsat typehusfirmaerne, kan vi på alle måder tilpasse byggeriet til jeres personlige livsstil, behov og ønsker”.

Ovennævnte beskrivelse fra Kim Andersen passer fuldstændig på den proces, som vi har været igennem. Fra første skrivebordsmøde hos Kim Andersen til endelig aflevering af huset, hvor Kim Andersen selv gennemgår huset for fejl og mangler. Kim Andersens kvaliteter er, at han kan sammensætte et byggeteam, som sammen med kunden hele tiden er i den rette proces. Hvor dialogen altid er konstruktiv og hvor alle aftaler bliver overholdt. Huset blev afleveret to uger før tid, vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten, som hele tiden har været vigtig for både os og teamet hos Andersen byggefirma.

Hermed de bedste anbefalinger

Vibeke & Henrik Schau

​Tinne og Thomas Honoré – Blåhøjtoften 31, Stavtrup

Arkitekt: Wullum Pasgaard A/S

Moderne villa med ensidig taghældning Delvis 2 plan, tagterrasse oven på carport

”Jeg ved, hvad hver eneste ting koster, og jeg ved, hvad jeg vil have – både i kraft af min baggrund tømrer og konstruktør, og fordi jeg til dagligt beskæftiger mig med ledelse af byggeprojekter. Dertil kommer, at dette er det femte hus, vi bygger. Meget hurtigt blev det dog klart, at prisniveauet hos Andersen Byggefirma er absolut fair i forhold til den høje kvalitet, man får. Anslået ligger kvadratmeterprisen på kr. 12.000 for vores lavenergihus i to plan.

Teamet omkring byggeriet fungerede, og det var et rigtig godt forløb, hvor arkitekt Poul Pasgaard tilførte mit tegningsmateriale et arkitektonisk touch via enkle detaljer, såsom et glasværn ved en trappe, en muret halvmur, miks af små og store vinduer samt indretning af badeværelse, så det fungerer for en børnefamilie i hverdagen.

Der var styr på processen. Byggelederen fulgte tæt op på tingene, man følte sig tryg i deres hænder, og de afleverede et nærved mangelfrit hus. Det er godt se, at de tanker og idéer, vi har haft, er kommet til deres ret. Jeg kan kun anbefale dem, hvilket jeg også gør og kan i øvrigt tilføje, at Kim Andersen skiller sig ud ved at være god til mere specielle byggerier.

Lokalplanen gav mulighed for at bygge i to etager med udsigt ind over Aarhus, fordi grunden skråner – et godt valgt for os, da vi derved på sigt kan lave en teenager-afdeling i kælderen.

Da Kim Andersen i sin tid startede med at bygge huse, byggede han et hus for nogle af vores venner. Det står stadig pænt her 12 år efter, hvilket var årsagen til, at vi i første instans tog kontakt til ham, men grunden til, at han blev valgt, er, han tilbød den billigste pris med bedst kvalitet. ”

​Helle og Henrik Strømkjær – Haardalen 35, Ry

Arkitekt: Wullum Pasgaard A/S

Funkisvilla i forskudte plan og mini-atriumgård Landskabsudsigt Gulgrå mursten og zinkbelægning på bl.a. tagudhæng og søjler v/terrasseoverdækning

”Samme dag, hvor anlægsgartnerne lagde den sidste sten, skrev jeg til arkitekten: ’Nu sidder jeg og kigger ud over landskabet – og det er nøjagtigt, som jeg har drømt om’. Det bliver man glad af.

At bygge hus har været en livslang drøm, vi har forsøgt at nå, siden vores børn var små. Nu er de flyttet hjemmefra, forpligtelserne er blevet færre, og vi fik modet til at gå i gang med opgaven. Det er jo en satsning, der koster mange penge.

Utallige byggeudstillinger er over årene blevet travet igennem. Vi var ret bevidste om, hvad vi ville have. Da vi seriøst tog fat på byggeplanerne fik vi bud fra et par byggefirmaer, heriblandt Andersen Byggefirma, som nogle venner anbefalede. Ret hurtigt blev vi sikre på og trygge ved, at det var Kim Andersen, der skulle bygge vores hus – for i sidste ende, var det ham og arkitekt Poul Pasgaard, der gav det bedste bud på drømmen.

Huset er tegnet, så det passer til grunden. Udefra fremstår det i flere forskudte plan, som sammen med lofthøjde på 3,6 meter i køkkenalrummet giver en flot varieret effekt. Mod øst har vi en mini-atriumgård – det er superlækkert at have mulighed for at nyde solrige morgner i hele sommerhalvåret.

Grundlæggende har det været vigtigt for os med kvalitet i materialerne, at det er et fuldmuret hus, som jo er Andersen Byggefirmas varemærke. Det skulle samtidigt være vedligeholdelsesfrie materiale udvendigt, og indvendigt var kravene i overskrifter: plads, lys og luft – så landskabet kunne nydes indefra igennem store glaspartier.

Køkkenalrummet er hjertet i huset med åben forbindelse til stuen. Værelserne er opdelt i en voksen- og i en såkaldt børneafdeling, som vi anvender til gæsteværelser, når familien overnatter. Beslutningen omkring denne indretning er blandt andet også båret af en fremtidssikring, så en børnefamilie også kan se sig selv i huset. ”

​Christian og Louise Berggren – Løgten Østervej 88, Skødstrup

Funkisvilla Ekstra højt køkkenalrum Grå mursten med sort zink Antracitgrå vinduer Godt byggeri og gedigent håndværk

”Finishen er i orden, der er tænkt over farverne, grå mursten og sort zink på taget. Man kan se på lang afstand, at det er et godt byggeri. I alle kritiske faser havde vi en byggesagkyndig på, og min fornemmelse er, at han synes, det er gedigent håndværk, der er blevet leveret. Vi havde kigget ved forskellige husbyggere. Kigget på, hvem der kunne levere hvad til prisen, og på hvad vi havde råd til. Tilbuddene fra typehusfirmaer passede os ikke i stilen, og en ven hjalp os derfor med at skitsere vores ønsker, som vi tog med til Kim Andersen. Alle grunde er specielle, og vores hus skulle tilpasses omgivelserne. Det handlede om at få optimalt med lys ind de rigtige steder. Vi fik således vendt huset, så det passer til at få det bedste ud af solopgang- og nedgang.

En disponering, vi i dag virkelig sætter pris på, er, at huset er i et plan og så åbent, at vi fra køkkenalrummet kan se ind i multirum og stue – uanset hvor i huset børnene er, kan vi være sammen med dem.

Det var troværdigheden og ligefremheden i Kim Andersens tilgang, der tiltalte os. Hans tilbud virkede overskueligt og ligetil. Personligt går jeg meget op i detaljen, og det gjorde han tilsyneladende også. Alt dette blev bekræftet i løbet af nogle møderunder – og på denne side af det færdige hus har der da heller ikke været særlig meget at komme efter. Det, der har været, er blevet udbedret.

Det viste sig tillige, at Andersen Byggefirma ikke var meget dyrere end typehusfirmaerne. Jeg vil tro, det for vores vedkommende var et spørgsmål om en mindre forskel, og så gætter jeg på, at vi ovenikøbet fik mere med i prisen. ”

​Familien Grosen – Skødstrup

Arkitekt: Wullum Pasgaard A/S

Funkisvilla i parterre (delvis 2 plan) 201 kvadratmeter, i grå mursten med fuger en tone lysere Udsigt over Aarhusbugten og Mols

”Efter at have købt byggegrund starter jagten på det perfekte hus på internettet og diverse ture rundt i nybyggede områder. Vi bliver meget begejstrede for to huse, der pudsigt nok viser sig begge at være bygget af Andersen Byggefirma. Vi lægger derfor turen forbi Kim Andersens kontor. Vi har en konstruktiv dialog med Kim omkring forskellige muligheder og går derfra med en rigtig god mavefornemmelse af Kim og Andersen Byggefirma i forhold til at få realiseret det hus, vi drømmer om, hvor pris og kvalitet er i orden.

Området, vi har bygget i, er underlagt en meget restriktiv lokalplan, hvor både Kim Andersen og arkitekt Poul Pasgaard viser sig at være er gode sparringspartnere, der kommer med konstruktive løsningsforslag, der kan kombinere lokalplanen med vores drømmehus. Det var rart at føle, at vi fik deres ærlige mening om tingene, og at de ikke blot snakkede os efter munden for at lande endnu et hus i puljen. ”

Michael Sørensen og Elin Haymark – Bredkær Parkvej 26, Lystrup

Arkitekt: Wullum Pasgaard A/S

Klassisk vinkelhus med murede gavle og langsider, afsluttet med en flot arkitekt-zinktagrende, placeret i 70’er kvarter Huset er uden udhæng og vedligeholdelsesfrit 190 m2 med loft til kip

”Efter nøje overvejelser valgte vi at nedrive det eksisterende hus, idet vi vurderede, at vi ikke ville få nok kvalitet eller hus ved en renovering.

Husets placering er identisk med det tidligere. Det var det, der passede til grunden, og i samarbejde med arkitekt Poul Pasgaard var 90 procent af konceptet inden for kort tid på plads. Han læste hurtigt, hvad vi ønskede og havde behov for.

De sidste 10 procent var sværere, både fordi vi havde en beløbsgrænse, et krav som sammenbragt familie om fire værelser samt en max husstørrelse på 200 m2. Løsningen blev indgange til værelserne i indhak, som giver en fantastisk god rumfornemmelse, og derved undgik vi en lang, trist dørvæg.

Måden hvorpå gangareal, fordelingsrum og alrum er integreret er vi især glade for, og ikke mindst for hvor velfungerende det er i hverdagen. Selv har jeg bygget hus tre gang før og havde således en idé om kvalitetsniveau m.m. Via netværk og research fandt vi frem til Andersen Byggefirma og kunne godt lide det, han står inde for – høj kvalitet og høj forretningsmoral. Tilknytningen til arkitekt Poul Pasgaard var en rigtig god oplevelse. Han er god til at lytte og til at få det ned på papir. Kunsten er at tegne noget, der på en gang er både lækkert og praktisk. Det har vi ramt godt.

At bygge hus handler om tillid. Det har der været, og jeg synes, vi har fået en kvalitet, der lever op til forventningen. Det har ikke været nødvendigt med egen byggesagkyndig, ved overleveringsforretningen købte vi en konsulent ind, som konkluderede, at det var særdeles godt byggeri. ”

Mette og Henrik S. Jakobsen – Laskedalen 121, Brabrand

Arkitekt: Wullum Pasgaard a/s

Moderne etplanshus med ensidig taghældning. Overdækket terrasse og flot overdækning langs hus.

”Vi byggede for første gang med Kim Andersen for otte år siden og havde derfor ingen bekymringer, da vi skulle i gang igen. Dertil kommer, at vi nu vidste mere om, hvad vi ville have – det skulle være et fuldmuret hus i grå mursten, vandskuret indvendigt, store vinduespartier og højt til loftet.

Det rustikke look er gennemgående blandt andet med en rå mur, der skiller køkkenalrum og stue med en pejs. Arkitekten, Poul Pasgaard, kom med gode input og idéer til at gøre det smartere og anderledes, blandt andet ved at føre bredden på pejsen videre til skorsten samt til den modsatte væg. Dette giver en perfekt symmetri og et flot arkitektonisk præg på huset. Generelt omkring vinduesplaceringer har vi fået god rådgivning, fx med placering af et hjørnevindue på det ene børneværelse, det er en rigtig fin detalje, vi dagligt glæder os over.

Poul Pasgaard foreslog endvidere at skabe sammenhæng fra stue med en overdækket terrasse mod syd og sydvest, samt fra hus til carport og skur med en overdækning langs huset, som giver noget kant til arkitekturen. Denne konstruktion højner kvaliteten i byggeriet såvel visuelt som funktionelt, idet vi altid kan gå tørskoet ind i. Det har givet rigtig meget og er en bonus, vi er superglade for i dag.

At vi med næsten otte års pause møder de samme håndværkere som sidst, gav os en tryghed og tillid i byggeprojektet. Det var sjovt at møde nogle af dem igen, og det fortæller noget om Kim Andersens måde at drive forretning på, at han bruger faste håndværkere.

Processen har været rigtig fin. Og de småting, vi har haft i form af fejl og mangler, er bare blevet udbedret. Huset blev afleveret en ti dage før tid, og vi kan bestemt anbefale Kim Andersen på det varmeste – hvis man skal bygge hus.”

​Tine og Niels Krogh – Grønningen 12, Horsens

Arkitekt: Wullum Pasgaard A/S

Funkisvilla 3 mindre niveauspring inde i huset og højt til loftet. Stor overdækket terrasse og atriumgård. Zinktagrender m.m. Sandfarvede mursten.

”Vores største ønske til arkitekten var, at vi kunne se skoven fra alle rum. Og det er stort set blevet indfriet. Det er lykkedes arkitekten at skabe et kig til skoven fra næsten hvert enkelt rum, det kan være i en skæv vinkel eller i lige linje gennem atriumgård og rummet på modsatte side. I alrum og stue er der lyst og hyggeligt i kraft af kombinationen af store vinduespartier og en rustik væg af facadesten.

Beliggenheden med en tæt bøgeskov i baghaven mod syd, tæt med Horsens Fjord, afgjorde vores valg af grund. Selve husbyggeriet tog bare syv måneder, men processen har stukket sig over to år og været ret komplekst, fordi det eksisterende hus skulle fjernes, før vi kunne støbe fundamentet til det nye. Derfor var det også ret vigtigt for os, at husets placering kom helt til sin ret.

Den østvendte atriumgård havde vi eksempelvis ikke selv tænkt på, det var arkitektens idé. Her står nu et lille bord og et par stole, og vi glæder os til at sidde der og nyde morgenerne tæt på naturen i sommerhalvåret. Mulighed for personlige, individuelle valg lige fra indvendige vægge til armaturer er et stort plus, frem for at skulle vælge ud fra et stramt og fastlagt koncept.

Byggeprocessen har været spændende, og vi har været glade for at være en del af den. Selv ved vi ikke så meget om husbyggeri, men har stor interesse i arkitektur og design. Det var således en god tryghed have arkitekt Poul Pasgaard med på sidelinjen hele vejen, hvor han sammen med Kim Andersen løbende vurderede, hvorvidt vores ønsker og drømme var forenelige med virkelighedens verden. For det handler selvfølgelig også om økonomi. Og en af de vægtige grunde til, at vi valgte Andersen Byggefirma var, at man først betaler, når byggeriet står færdigt.”

​Familien Nellemann – Skovstien, Hinnerup

”Da vi skulle til at bygge vores 3. hus, havde vi i første omgang entreret med et andet lokalt byggefirma. Da dette firma ikke levede op til vores krav om tillid og kvalitet, henvendte vi os til Kim og fik ham til at overtage projektet.

Kim gik ind i det med en ærlighed, åbenhed og gåpåmod som vi har sat stor pris på gennem hele projektet. Han besvarer altid hurtigt ens opkald eller mails, og er meget diplomatisk til at løse de uenigheder/uoverensstemmelser/konflikter som altid vil opstå under et byggeri.

Kim har styr på processerne og måden de rent teknisk laver konstruktionerne er absolut i top. Vi har under hele byggeriet været i super god dialog med både Kim, hans håndværkere og underleverandører. Derfor har vi også kunne løse mange udfordringer, som er opstået gennem byggeriet allerede i opløbet.

Huset blev afleveret en uge før tid, endda på en helligdag :-) – vi kan anbefale Kim på det varmeste – hvis man skal bygge hus her i området skal det være med Kim Andersen. Der er også andre som kan bygge huse, men med Kim er det lige lidt mere luxus :-)

Vi har netop haft 1 årsgennemgang, og vores rådgiver var MEGET imponeret over hvor lidt fejl og mangler der var.”

Marianne Roest Espersen og Steffen Espersen

Ravskærvej 63, Søften. Funkisvilla, gråsorte sten med sorte vinduer og døre. 178 m2 plus carport og skur på i alt 60 m2

”Der er vores andet hus. Det første var et typehus, og denne gang ville vi gerne have mere indflydelse. Derved er det blevet vores drømme-husprojekt. Og resultatet er blevet præcist, som vi gerne vil have det.

Jeg kan godt lide stilen på huset, de grå mursten, den rå mur med brændeovn midt i huset – det spiller rigtig godt. Vi har formået at gå skridtet længere end sidst.

Særligt glade er vi for valget af en lys fuge, der fremhæver murstenenes farveskift mellem sort og grå. Det er bare lige i øjet op mod de sorte vinduer og døre. Anede ikke, at en fuge kunne have så stor betydning.

Både min mand og jeg er tilhængere af at bruge personlige kontakter, og vi havde hørt meget godt om Kim Andersen, da vi valgte ham til at bygge vores hus.

Andersen Byggefirma fungerer faktisk som bygmester, modsat typehus-firmaerne. Hos Kim Andersen kan man få det, som man vil have det. I princippet er det kun kreativiteten og pengepungen, der sætter grænsen. Det har været en meget spændende og fed proces.

Der har været klare linjer og struktur. Det kan jeg godt lide. Kim Andersen er god til at holde det, han lover. Han står ved de ting, han siger. Fx har vi en halvmur, som var muret i et forbandt, vi ikke kunne lide. Vi syntes ikke, det var pænt. Kim Andersen forsikrede, at den var lavet helt efter forskrifterne, og det kunne han helt fair have holdt fast i. Men den blev lavet om, fordi han vil have, vi er 100 % tilfredse. Jeg er blevet særdeles glad for den halvmur! Man kan virkelig mærke, at han er yderst kvalitetsbevist. Det er meget kendetegnende for ham.”​

​Louise Hørlyk Sloth og Daniel Bach Nielsen

Humlehaven 116. 175 m2 klassisk funkisvilla i gule Aarhus Universitet-mursten med sorte vinduesrammer

Vi var i seriøs dialog med tre byggefirmaer. Det var kombinationen af pris, tillid og troen på en god proces, der gjorde, vi valgte Kim Andersen. Og det har vi ikke fortrudt.

Kim er pertentlig og har en faglig stolthed, som har løftet vores byggeri og givet et meget tilfredsstillende resultat. I alle faser har han været nem at snakke sig til rette med. Og de få gange, hvor noget skulle justeres undervejs, har der været en positiv og konstruktiv dialog med en fælles ambition om at finde de bedste løsninger.

På arkitektsiden har vi også fået god sparring. Vi slog selv stregerne til huset inspireret af et hus, Poul Pasgaard har tegnet. Poul har hjulpet os videre med at fuldende byggeriet. Med blik for vores visioner og husets æstetik har han tilføjet væsentlige detaljer, som vi er meget glade for.

Det er en stor ting at skabe sit eget hus – det er en stor tilfredsstillelse og en stor udfordring. Processen kan godt minde om en graviditet. Vi har fuldt byggeriet tæt, fået gode snakke med søde og behagelige håndværkere, set huset vokse fra uge til uge og langsomt lært det at kende. Så det føles bare som hjem.

​Laila Agerholm og Henrik Juhl

Stenagerbakken 11, Hinnerup. 213 m2 funkishus med forskellige lofthøjder; 320 / 260 cm, i royal grey mursten og antracitgrå vinduesrammer

Jeg har tegnet huse i 30 år, været på påskeudstilling hvert eneste år – og elsket alle de nye huse, nye ideer og nyt design. Og da vi i 2012 besluttede, at nu skulle det være, blev vores gamle hus solgt på 13 dage. Vi fik lidt småtravlt, men med Kim var det ikke noget problem – alt gik som smurt i olie.

Ikke noget med byggemøder – vi fik plan, og huset stod færdigt en uge før tid – sådan kørte det bare. Det har været sjovt at følge byggeriet fra et hul i jorden til et færdigt hus syv måneder efter.

De ekstra rum, et hus skal have, har vi fået samlet via et multirum i midten – vi kalder det børnestuen. En flot og funktionel løsning, der fremtidssikrer huset, og som vi bruger til vores børn og barnebarn samt gæster, der overnatter.

Jeg var slet ikke til overdækninger, men arkitekt Poul Pasgaard fik os overtalt – og det er noget af det, vi meget glade for i hverdagen. Det giver læ, og når det småregner, kan vi stadig sidde udenfor. Det var helt perfekt set af ham, ligesom han har tilføjet forskydninger på huset. Selvom om vi var skråsikre, så var Poul Pasgaard ikke bange for at udfordre os – det har givet os et helt andet og flottere hus, end det vi første selv havde i tankerne.

Jeg skal ikke tegne flere huse, det her er huset, det er her vi bor – og vi er ufattelig glade.

​Tine Norengaard og Mads Højberg Olsen

Humlehaven 94, 220 m2, tidløs grå murstensvilla med sorte vinduesrammer i funkisstil, på skrånende grund

Vi har prøvet at bygge før og set mange udstillingshuse – og må sige, at Kim Andersens folk og deres finish bare er i orden.

Der bliver kælet for detaljerne. Det er fedt, at alt er, som man vil have det, når man flytter ind. Opfølgningen har været rigtig god, og der har fra begyndelsen være en god dialog med både Kim Andersen og arkitekten, som har givet os vores drømmehus.

Vi har brugt Kim Andersen rigtig meget til sparring omkring materialevalg, tekniske løsninger m.m. – og det var i et samspil med både ham og arkitekt Poul Palsgaard, at der blev skabt en helhed og sammenhæng mellem husets niveauer og grunden, så det falder flot ind i landskabet. Noget vi ofte får positive kommentarer til fra både naboer og folk, som kommer forbi.

Køkkenalrummet er jeg særligt glad for, der er god plads og skøn udsigt. Det er et rart rum at være i. Vi var begge spændte på, om vi ville falde til med det samme. Ville huset have samme sjæl, som det gamle? Fra dag et, har vi følt os hjemme, det passer fuldstændig til os.

​Annie Brock Jensen og Henrik Jensen

Elmehaven 59, Lystrup. 200 m2 funkishus i forskudte plan- i grå rustikke håndstrøgne mursten, inkl. lukket garage

Det er rigtig godt med en fast stab af håndværkere, som kender hinanden, og de er dygtige, fx lavede mureren på eget initiativ en fin afslutning med en kromliste på en repos bag badekaret, en flot detalje.

Vi ønskede selv at få indflydelse på, hvordan vores hus skulle se ud, det skulle være personligt – ikke et standardhus. Valget faldt på Kim Andersen, fordi vi godt kunne lide hans personlige facon. Han oversælger ikke – det er rart. Derimod delte han ud af gode råd og inspiration hjemme fra sit eget hjem, fx omkring køb af brændeovn. Vi er novicer på det felt, så det er dejligt med en, der kan pege på fordele og ulemper.

Materialerne til huset er valgt ud fra mindst mulig vedligeholdelse – mat lakeret egeparket i alle rum, grå klinker i resten af huset, alu-vinduer og zinkinddækninger m.m. Husets mindste rum – viktualierummet – er blevet et af mine yndlingsrum – her er der hylder fra gulv til loft , og det gør køkkenet mere ryddeligt.

​Rikke og Benjamin Guss

Hinnerup, 2013 – 197m2 længehus med saddeltag i moderne stil

Tillid og kvalitet. Så kort kan byggeprocessen og det færdige resultat med Andersen Byggefirma beskrives. Vi forhørte os hos flere byggefirmaer, men valget faldt på Kim Andersen. Hans tilgang til byggeriet, processen, kærlighed til kvalitet og ikke mindst hans imødekommenhed og åbne dialog betød, at vi hurtigt følte os i trygge hænder.

Andersen Byggefirma er ikke de billigste, men forholdet mellem pris og kvalitet er helt i top. Mange byggefirmaer vil gerne sælge, alt det de kan til kunderne. Hos Kim er der fokus på at levere et 100 procent kvalitetsprodukt. Og det betyder, at han også giver åben og ærlig feedback på ens ønsker, så man ender med den rigtige løsning. Andersen Byggefirma bruger faste håndværkere og underleverandører, og det betyder, at byggeprocessen og det indledende forarbejde bare kører.

Samarbejdet med arkitekt Poul Pasgaard fra Wullum Pasgaard forløb også gnidningsfrit. Han forstod hurtigt vores ønsker til et funktionelt arkitekttegnet hus, så vi havde kun få rettelser til byggetegningerne.

Undervejs i byggeriet tog håndværkerne selv direkte kontakt til os, hvis de havde spørgsmål til indretning, placering eller materialevalg. Det betød, at vi undgik tilretninger og misforståelser efterfølgende. En særlig tak til projektleder Mik fra Andersen Byggefirma i den forbindelse, da vi ved indflytningen stort set ikke havde nogle kommentarer til udbedringer.

Andersen Byggefirma er meget ærekære og kompromisløse omkring kvaliteten af de huse, de opfører. Det betyder, at vi helt sikkert vil anbefale dem til andre. Det har vi faktisk allerede gjort.

​Lene og Poul Erik Skov

Odder, hus med flere vinkler

En dag så vi et af Andersen Byggefirmas skilte ved et nyt hus i området.

Vi tog kontakt med Kim Andersen, der gav sig god tid til at snakke og virkede meget troværdig. Da vi samtidig havde en grund, hvor et typehus ikke rigtig passede i forhold til verdenshjørner og udsigt, endte det med en aftale med Kim.

Vi havde selv gjort os nogle tanker om, hvordan huset kunne bygges. Derfor var det ekstra nemt at se, at Poul Pasgaards tegninger løste de problemer, vi selv havde haft med at få grundplanen til at gå op.

Under hele byggeprocessen var vi helt rolige med hensyn til kvaliteten af byggeriet. Vi var aldrig i tvivl om, at der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten.

Den eneste overraskelse var mængden af jord, der skulle køres bort. Der ville det have været fint med en melding på forhånd om den forventede mængde.

Vi er meget glade for og tilfredse med huset. Det har vi fortalt andre, der efterfølgende også har valgt Andersen Byggefirma til at bygge et nyt hus.

​Anita og Per Wollesen.

Hinnerup 2013, Villa i funkisstil

Vi valgte først og fremmest at bygge med Andersen Byg på grund af den høje håndværksmæssige kvalitet i byggeriet og Kims ligefremme facon – og så skadede det ikke at venner havde været tilfredse med deres fem-årige Andersen hus.

Vi vægtede også højt, at Andersen Byg kunne give lige præcis den fleksibilitet, faglige sparring og rådgivning i forhold til de mange til- og fravalg. Desuden formåede arkitekt Poul Pasgaard at løfte vores skitsetegninger op til et endnu højere niveau, så huset blev nøjagtig, som vi vil have det.

Den gode dialog har været kendetegnende for hele processen. Ved de uundgåelige udfordringer er vi blevet mødt med lydhørhed og professionel tilgang til at finde de perfekte løsninger. Det har også gjort, at vi har følt os i trygge hænder – selv om det er første gang vi bygger selv.

Vi kan med andre ord varmt anbefale andre at bygge med Andersen Byg.

​Lene Rasmussen og Carsten Sørensen

Skødstrup, 2010 – fladt tag i funkis stil

Da vi var på udkig efter en totalentreprise til vores drømmehus fik vi anbefalet Andersen Byggefirma som en reel bygmester, der leverer huse af høj kvalitet – og vi blev ikke skuffede!

I vores samarbejde med Andersen Byggefima har vi oplevet en stolthed og høj faglighed blandt alle håndværkerne, det skal være ordentligt, det de laver, og de kan stå inde for det!

Når man vælger at bygge et individuelt byggeri, så må man regne med, at der dukker uforudsete udfordringer op undervejs, sådan er det, hvis man vil have lækre personlige løsninger. Spørgsmålet er så bare hvordan disse udfordringer bliver løst hen ad vejen, og her kan vi varmt anbefale Andersen Byggefima. Alle udfordringer blev løst professionelt og inden for tidsrammen, så byggeriet stod færdig til tiden som aftalt.

Vi vil til enhver tid bygge med Andersen Byggefima igen.

​Michael og Anette Pedersen

Hadsten, 2010 – Funkisvilla

Min kone og jeg handler med mennesker – det gjorde vi også her! Valget faldt på Kim på grund af hans måde at være på. Tillidsvækkende, lun og vestjysk – på den gode måde! Han er omgængelig, fleksibel og grundig. Kemien var i vinkel, og det stod hurtigt klart, at han var den bygmester, vi ville arbejde videre med.

Det eneste, vi havde at læne os op ad, var vores sunde fornuft. Derfor havde vi en byggesagkyndig ind over tilbud og husbyggeri. Han stillede ikke mindre end 44 indledende spørgsmål, som Kim dog tog i stiv arm. Han besvarede dem alle fyldestgørende – fagligt og sagligt – og gav os dermed garanti for både proces og materialevalg.

Vores byggesagkyndige var til stede på pladsen fire gange under opførelsen inklusive overdragelsen, og han fortalte uopfordret, at han aldrig havde oplevet nogen steder, hvor der var så lidt at kommentere på. Byggefirmaets murere og tømrere er gode, forklarende og fleksible, de laver ordentligt og gennemført håndværk.

Kim er meget fleksibel og ikke bange for at prøve noget nyt. Omvendt kan han også ærligt uddybe, hvorfor han ikke vil gå med på alle forslag – igen på sin egen jyske og rolige facon.

Arkitekt Poul Pasgaard har lagt de primære linjer med hensyn til husets placering i forhold til nord og syd, praktisk placering af carport, skur og have i forhold til huset. Også her var der rig mulighed for at ryste posen og ”begynde forfra”. Han er meget lydhør og fuld af finesser.

Det tog syv måneder at bygge huset, og det havde jeg det fint med. Han holder sig til sine faste håndværkere, og tager ikke mere ind, end han kan nå det.

Vi vil anbefale Kim Andersen til andre, og selv bruge ham en anden gang, hvis det bliver aktuelt – vi vil gerne betale lidt ekstra for, at alle detaljerne er med og kvaliteten i top.

​Christian og Maria Dürr

Hadsten, 2010 – Funkishus

Murerformanden viste et hus frem, som de var at bygge. Han var en god guide og var meget villig til at vise os byggeriet, der var ikke noget at skjule.

Kim Andersen er på samme måde behagelig og villig til at lytte samtidig med, at han siger sin ærlige mening. Han går op i kvalitet og er ærekær – det handler ikke bare om at tjene penge, men om at skabe et succesprojekt for alle.

I andre typehusfirmaer har man typisk kontakt til en sælger – hos Andersen Byggefirma har man direkte kontakt til ejeren, som selv er håndværker. Det betyder, at der ikke bliver solgt eller lovet noget, der ikke er håndværksmæssigt muligt.

Vi designede huset sammen med arkitekt Poul Pasgaard, og han ramte stort set plet i første forsøg. De færdige tegninger indgik som en del af kontrakten, og Kim viser derved tillid til nye kunder, der aftaler, at de vil bygge med ham.

Huset er orienteret mod haven, indgangen rækker ud og siger velkommen, placeringen er afpasset til området og nabohusene. Gode idéer som vi er glade for, og vi glæder os dagligt over3,40 meters loftshøjde i køkkenalrummet, som lader såvel morgen- som aftenlyset ind, også når der er trukket for.

Under byggeprocessen havde vi gode muligheder for at lave ændringer, uden at blive flået – de blev faktureret til kostpris. Vi har stadig en bankgaranti på kr. 100.000, der står til 1. års gennemgang af huset, det er der ikke mange andre, der kører med. For os betyder disse ting god sikkerhed og tryghed hele vejen igennem byggeriet.

Efter at havde set Andersen Byggefirmas huse og snakket med både ham selv og hans murerformand, var forventningerne høje – og de har også levet op til dem.

​Ditte og Jan Stegmann

Aarhus, 2009 – vinkelhus med saddeltag

Da vi havde købt en grund, stod vi over for den svære opgave at skulle vælge byggefirma. Vi ville gerne i kontakt med et mindre firma, hvor vi ikke blot var et nummer i køen, men kunne få en mere personlig byggeproces. Vi talte med tre forskellige byggefirmaer, der alle kunne klare opgaven, men valgte Andersen Byggefirma, da vi hurtigt fik tillid til, at her ville vores ønsker til et godt forløb bedst blive opfyldt.

Vi havde selv tegnet vores drømmehus, og Andersen Byggefirma sørgede for, at en arkitekt sammen med os fik omsat tegningen til et byggeprojekt. Detaljerne blev hurtigt klaret, og papirarbejdet kom på plads, så vi kunne gå i jorden. Alt sammen en rigtig god og positiv oplevelse.

Dette fortsatte, da byggearbejdet gik i gang. Håndværkerne var dygtige og imødekommende og svarede gerne på spørgsmål på pladsen. Vi lavede enkelte småjusteringer i processen, men dette blev klaret uden problemer.

Flere gange i løbet af byggeriet blev vi positivt overrasket over håndværkernes sans for detaljer og kvalitet – og vi undgik helt de store diskussioner om udførslen af arbejdet, som man ellers så ofte hører om. Byggeriet fortsatte efter planen, og huset stod færdigt – præcis som aftalt, til aftalt tid.

Efter overdragelsen har vi haft 1.- og 2-års eftersyn, og her er den positive oplevelse fortsat, idet alle småfejl er blevet rettet uden diskussion.

Tilbage står vi med et rigtig godt og gedigent hus, der fuldstændig er, som vi havde forestillet os. Vi ville helt sikkert vælge Andersen Byggefirma igen, hvis vi skulle få lyst til at bygge et nyt drømmehus.

​Anders og Susanne Vandborg

Elev, 2008 – ensigdig taghældning

Da vi skulle have realiseret vores første drømmehus valgte vi Andersen byggefirma ApS alene på mavefornemmelse, og fordi vi følte at det var det rigtige valg.

Vi havde forinden fået anbefalet firmaet af nogle bekendte, der også havde været igennem processen med Andersen Byggefirma og da deres ord talte lige så højt som vægten af de andre entreprenørers referencer til sammen, var valget egentlig ikke så svært.

Vi var selvfølgelig igennem en proces med udvælgelse af forskellige entreprenører, men efter det første forhandlingsmøde med Kim oplevede vi fra start, at der var en anden nærhed og interesse for vores projekt.

Når man bygger for første gang, som vi gjorde, føler man jo selvfølgelig ens projekt er noget helt særligt, men den indlevelse og engagement som Kim udviste i møderne før og efter kontraktindgåelse, overbevidste os om han var det rette valg. Kim er utrolig god til at sætte sig ind i tankesættet, når det gælder det arkitektoniske som tekniske og havde forståelse for at der var økonomiske bindinger, der gjorde at der til tider skulle findes besparelser.

Vi valgte en lang byggeperiode på 8 måneder og selvom vi undervejs syntes tiden var lang, er resultatet og kvaliteten helt i top. Var der problemer, udfordringer eller rettelser undervejs foregik det altid i god dialog. Vi har aldrig fortrudt valget og derfor er det også os der i dag anbefaler Andersen Byggefirma til kollegaer, venner, familie og bekendte når de spørger efter hæderlige, fagligt dygtige og professionelle entreprenørfirmaer.

Skulle vi udvide eller bygge nyt igen, vil Andersen Byggefirmaet helt sikket være i vores tanker.

​Anne og Michael Holm

Lystrup, 2008 – vinkelhus, specialmodel, med saddeltag

Vi havde kontakt med flere byggefirmaer, men valgte Andersen Byggefirma, da de forstod vores ønsker og kunne omsætte dem til noget konkret med rette fokus på kvalitet og økonomi.

Byggeprocessen gik som planlagt, men pludselig havde vi en køber til vores gamle hus, og vi spurgte derfor Andersen Byggefirma om de kunne fremrykke vores indflytningsdato en måned. Det kunne de.

Da vores byggerådgiver senere gennemgik huset for fejler og mangler, var det små ubetydeligheder, der blev fundet. Sådan! Vi har under hele forløbet modtaget en god og ærlig service, og firmaet er nemt at komme i kontakt og dialog med.

Samlet set betyder det, at vi vil anbefale Andersen Byggefirma til andre, der skal bygge hus. Selv ville vi vælge firmaet til at bygge hus for os igen. Det er bare ikke lige aktuelt, idet vi er meget glade for det, vi har i dag.

​Betina Thomassen og Michael Hansen

Lystrup, 2008 – vinkelhus, specialmodel, med saddeltag

Vi valgte Andersen Byggefirma, fordi vi gerne ville have et hus, der mindede om Marianne og Eriks hus i Sabro. Vi havde hørt om firmaet, og det appellerede til os, at det er et mindre firma, hvor man hele tiden har én kontakt – til én der har overblikket over ens byggeri.

Efterfølgende så vi på flere af Andersen Byggefirmas huse og kunne godt lide konceptet og stilen.

Byggeprocessen skred planmæssigt frem – den eneste større forhindring var de stjålne gulve, og den klarede vi jo også.

Vi modtog både den service vi forventede og nød godt af den gode rådgivning.

Skulle vi få lyst til at bygge endnu et hus, synes vi bestemt, at Andersen Byggefirma er et seriøst bud på en bygherre, og vi vil sandsynligvis vælge jer igen.

Det betyder meget, at du leverede det aftalte til tiden, og til den pris der var givet. At du var meget lydhør over for vores ønsker og gerne drøftede vores forslag og gav os gode råd. Og at du efterfølgende stadig er meget hjælpsom og udfører reparationer og udbedringer uden beregning. Det værdsætter vi!

​Jacob Nørmark

Søften, 2007 – klassisk vinkelhus

Processen med Andersen Byggefirma har været god lige fra starten af byggeprocessen og til huset var færdigt. Alle aftaler og deadlines har været overholdt og vi har fået kompetent rådgivning i forløbet. Vi har ikke selv forstand på byggeri og havde derfor en uafhængig byggerådgiver til at hjælpe os. Vores byggerådigiver sagde hele vejen igennem forløbet, at det arbejde der blev lavet, var af en meget høj kvalitet og med sans for detaljer. Han har igennem årene været rådgiver for mange, men kun sjældent set så godt et håndværk. Når vi selv var på byggepladsen oplevede vil altid positive og imødekommende håndværkere.

Vores hus er fra 2007 og de meget få og uvæsentlige fejl der var ved 1 års eftersyn, blev alle udbedret uden bemærkninger. Vi skal ikke bygge igen, idet vi er glade for vores hus og området. Vi har dog anbefalet Andersen Byggefirma til andre, der har haft samme oplevelse af byggeprocessen.

​Marianne Borup og Erik Pagaard

Sabro, 2006 – vinkelhus med saddeltag

Troværdig, kompetent og tillidsfuld var nøgleordene for vores første møde med Kim Andersen, hvilket var en væsentlig årsag til, at vi valgte Andersen Byggefirma til at bygge vores hus i 2006.

Disse nøgleord blev gennemgående for hele byggeprocessen og samarbejdet, som forløb i en god dialog og igennem et konstruktivt samarbejde. Havde vi ønsker til ændringer undervejs, blev disse altid modtaget med interesse og imødekommenhed. De håndværkere, vi mødte i huset, var altid venlige og positive, og byggepladsen var altid ordentlig og ryddelig. Vi oplevede en service udover det sædvanlige, og altid tålmodighed i forhold til de valg vi skulle træffe, for at huset blev perfekt for netop os.

Vi har oplevet vores samarbejde med Kim Andersen og specielt afleveringen som positiv – den efterfølgende opfølgning på mangler efter 1. og 5. år blev taget lige så seriøst som selve byggeprocessen. Det oplever man sjældent!

Vi vil til enhver tid – og har også gjort det flere gange – anbefale Andersen Byggefirma til venner og bekendte, der skal bygge nyt hus.

Nybyggeri - Vi er med jer hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.​

ANDERSEN BYGGEFIRMA

Ravskærvej 12
​8382 Hinnerup

Telefon: + 45 51 29 68 48

​E-mail: info@andersen-byggefirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.