NYBYGGERI: VI BYGGER DIT DRØMMEHUS​

Skal du og din familie flytte, og er drømmen at få bygget et helt nyt hus, der er tegnet og bygget lige efter jeres ønsker og behov? Så tag kontakt til os hos Andersen Byggefirma ApS.

​Vi varetager nybyggeri af højeste kvalitet for privatpersoner i Hinnerup og omegn samt i Aarhus-området og hele det øvrige Østjylland.

Vores byggefirma har eksisteret siden 2003, og hvert år bygger vi omkring 15 nye huse. Skal dit nye hus være det næste?

BYG NYT HUS TEGNET AF EN ARKITEKT

Alle vores huse er arkitekttegnede, og 95 % af dem er fuldmurede. Vi bygger i de bedste materialer, og vi har et stort fokus på at skabe en sammenhæng mellem materialer, arkitektur, beliggenhed samt individuelle ønsker og behov.

Vi har et fast samarbejde med arkitektfirmaet og tegnestuen Wullum Pasgaard A/S, som tegner det hus, du og din familie drømmer om. Det kan for eksempel være et:

VI HAR FOKUS PÅ EN TÆT DIALOG UNDERVEJS

Vi ved, at nybyggeri er en af de største beslutninger, man kan tage i livet, og derfor sørger vi for at have en tæt dialog med dig i forbindelse med byggeriet. Hos os er hvert forløb unikt, og derfor bistår vi med både sparring, rådgivning og vejledning, så du og din familie kan få jeres drømmehus.

HVAD KOSTER NYBYGGERI?

Der er stor forskel på, hvor meget nybyggeri koster. Vores priser på nybyg varierer blandt andet afhængigt af, hvilke særlige ønsker du og din familie har til det færdige hus, hvor stort huset skal være, og hvilke materialer vi skal anvende.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE

Er du nysgerrig efter en pris på lige netop dit drømmehus, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvorfor du lige netop skal vælge os til dit husbyggeri, er du velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på telefon 51 29 68 48 eller ved at skrive til vores e-mail info@andersen-byggefirma.dk. Vi aftaler gerne et tidspunkt, hvor vi kan mødes helt uforpligtende til en dialog om dine ønsker og behov.

+20 års erfaring

Vores firma har eksisteret siden 2003 og vi har bygget mange forskellige boliger.

Hvert et forløb er unikt

Der er ikke et forløb der er ens. Alle har forskellige drømme og behov, som vi går efter at løse med det bedste resultat. 

Vi går op i kvalitet

​​Det er dit hjem vi bygger og derfor skal at spille. Vi går derfor ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. 

Nybyggeri - Vi er med jer hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.​

ANDERSEN BYGGEFIRMA

Ravskærvej 12
​8382 Hinnerup

Telefon: + 45 51 29 68 48

​E-mail: info@andersen-byggefirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.