OM OS​

​VI KENDER JERES HUS

Firmaet blev etableret i 2003 af tømrermester Kim Andersen og har vokset sig stærk og solidt på et grundlag, der er gennemsyret af faglig stolthed, kvalitet, ærlighed og åbenhed.

Derfor får vi også stadig langt de fleste byggeopgaver via glade kunder. Det er lidt en æressag, hver gang vi er total- eller hovedentreprenør for mennesker, som har fået os anbefalet – så er vi ganske enkelt nød til at gøre det ekstraordinært godt, hver gang.

Hos os vil i altid opleve en konkurrencedygtig, professionel byggeproces i tæt samspil imellem husets arkitekt, vores erfarne og kompetente håndværkere samt vores faste netværk af leverandører.

Det betyder ikke, at vi holder en masse byggemøder – det betyder derimod, at alle i firmaet kender jeres husbyggeri – og at der med garanti er styr på tingene fra start til slut.

ARKITEKT OG HÅNDVÆRKERE

Poul Pasgaard og Jimmi Wullum ejer og driver tegnestuen Wullum Pasgaard A/S i Holstebro og er fast tilknyttet arkitekt hos Andersen Byggefirma ApS.

De er uddannet ingeniør og konstruktør og har siden 2005 arbejdet med rådgivning, projektering, design og konstruktion af huse. Deres force er blandt andet, at skabe sammenspil mellem funktionalitet og æstetik. Det kan fx være et byggeri, hvor lækkert design passes ind og udnytter grundens kvaliteter maksimalt. Der tænkes bygningsteknik ind i projektet helt fra begyndelsen, hvilket betyder, at det, der tegnes, også kan realiseres inden for de fastlagte økonomiske rammer.

​“I kraft af, at vi er et kombineret arkitekt- og ingeniørkontor med en kreativ tilgang til at skabe god arkitektur samt har en stor byggeteknisk viden, formår vi at udvikle projekter, som også kan bygges til konkurrencedygtige priser.” Ingeniør Poul Pasgaard. www.wpas.dk

Håndværkere:

Vores sjak består af faste samarbejdspartnere inden for murer-, tømrer og VVS-firmaer, el-installationer m.m. Andersen Byggefirma er ét team med én indgang og direkte personlig kontakt til bygmester Kim Andersen. Vi har opbygget et nært og frugtbart samarbejde med vores underentreprenører gennem mange år.​

Nybyggeri - Vi er med jer hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.​

ANDERSEN BYGGEFIRMA

Ravskærvej 12
​8382 Hinnerup

Telefon: + 45 51 29 68 48

​E-mail: info@andersen-byggefirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.