Individuelt byggeri

HUSBYGGERI | REALISER JERES DRØMMEHUS

Boligen og hjemmet er en forlængelse af vores identitet. Familien er unik. Og man har meget forskellige behov, afhængig af hvor man er i livet. Derfor ønsker mange selv at bestemme, hvordan huset skal konstrueres og indrettes.

Går I selv med tanker og idéer, som kan skitseres – hjælper jeg gerne med at konkretisere dem til jeres drømmehus.

Alle huse fra Andersen Byggefirma er bygget på basis af arkitekttegninger.

Kontakt os for en aftale.

HUSBYGGERI I JERES HELT EGEN STIL

Der er mange veje til drømmehuset, og hos os behøver I ikke vælge den snorlige vej. Modsat typehusfirmaerne, kan vi på alle måder tilpasse byggeriet til jeres personlige livsstil, behov og ønsker.

I kan komme med en skitse, som vi arbejder videre ud fra, det samme gælder for en færdig arkitekttegning. Måske går I med nogle overordnede idéer – dem gør vores arkitekt let til virkelighed. Desuden har vi igennem årene opsamlet erfaring omkring hvad, der virker godt. Vores kunder har haft mange gode oplevelser – klik her for at høre historier fra mennesker der ligesom jer har stået over for et nyt husbyggeri.

Find inspiration her på siden og kontakt os for et møde, uanset hvor langt I er med jeres drømmebolig.

Nybyggeri – vi er med hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.

RING
+45 5129 6848