Hadsten 2

Arkitekt: Poul Pasgaard

Totalentreprise

Minimalistisk, moderne bolig i grådæmpede sten. Den let skrående grund gav mulighed for en bolig i tre niveauer med forskellige lofthøjder – og dermed levende rum med sjæl og atmosfære.

Særlige løsninger: Indmuret brændeovn hygger skønt på en kølig morgen, eller byder gæster inden for med en varm og stilfuld velkomst.

Hadsten 2 – Plantegning

Nybyggeri - Vi er med jer hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.​

ANDERSEN BYGGEFIRMA

Ravskærvej 12
​8382 Hinnerup

Telefon: + 45 51 29 68 48

​E-mail: info@andersen-byggefirma.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.