Hvad er et funkishus?

Hos Andersen Byggefirma værdsætter vi godt håndværk og en flot finish. Vi tilbyder arkitekttegnede huse, hvoraf stort set alle er fuldmurede huse. Vi udfører bl.a. funkishuse, som er kendetegnet ved et enkelt og funktionalistisk udseende. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og tilbyder derfor en skræddersyet løsning til alle vores kunder.

PLACERING I ØSTJYLLAND

Vores virksomhed er placeret i Østjylland, i byen Hinnerup, som ligger nord for Aarhus. Ønsker du at høre mere omkring funkishuse eller nogle af vores andre arkitekttegnede huse, står vi til hjælp og rådighed på telefon 51 29 68 48.

Nybyggeri – vi er med hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.

RING
+45 5129 6848