Typehuse af høj kvalitet

Vores arkitekttegnede typehuse kan kendes på et meget højt kvalitetsniveau, hvor der er kælet for finish og detaljer. Det er stilrent byggeri med enkle linjer og fokus på at få æstetik og funktionalitet til at spille sammen.

INDIVIDUELT PRÆG PÅ BOLIGEN

Vi lytter til individuelle ønsker, samtidig med at vi råder og vejleder, så vi er sikre på, at I træffer de rigtige valg. Ønsker I f.eks. at bygge et typehus med mindst mulig vedligeholdelse – så anbefaler vi løsninger, som omfatter murede gavle uden vedhæng, arkitekt zinktagrender og sålbænk i zink eller f.eks. murkrone med zinkinddækning.

Nybyggeri – vi er med hele vejen

Hos os får I nøglen til jeres nye hus, allerede når der er sat vinduer og døre i – det er nemlig vores erfaring, at vi opnår det helt rigtige og mest professionelle resultat første gang, når vi gør det i tæt relation med jer. Desuden er vi med i hele processen fra de første beslutninger om, hvordan huset skal konstruereres til den egentlige overtagelse af det færdige hus. Vores dygtige medarbejdere står altså til rådighed med vejledning og hjælp igennem det hele.

RING
+45 5129 6848