Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

VI KENDER JERES HUS

Firmaet blev etableret i 2003 af tømrermester Kim Andersen og har vokset sig stærk og solidt på et grundlag, der er gennemsyret af faglig stolthed, kvalitet, ærlighed og åbenhed.

Derfor får vi også stadig langt de fleste byggeopgaver via glade kunder. Det er lidt en æressag, hver gang vi er total- eller hovedentreprenør for mennesker, som har fået os anbefalet - så er vi ganske enkelt nød til at gøre det ekstraordinært godt, hver gang.

Hos os vil i altid opleve en konkurrencedygtig, professionel byggeproces i tæt samspil imellem husets arkitekt, vores erfarne og kompetente håndværkere samt vores faste netværk af leverandører. 

Det betyder ikke, at vi holder en masse byggemøder - det betyder derimod, at alle i firmaet kender jeres husbyggeri  - og at der med garanti er styr på tingene fra start til slut.

ARKITEKT OG HÅNDVÆRKERE

Poul Pasgaard ejer og driver tegnestuen Wullum Pasgaard i Holstebro og er fast tilknyttet arkitekt hos Andersen Byggefirma.

Han er uddannet ingeniør og har siden 2005 arbejdet med rådgivning, projektering, design og konstruktion af huse. Hans force er blandt andet, at skabe sammenspil mellem funktionalitet og æstetik. Det kan fx være et byggeri, hvor lækkert design passes ind og udnytter grundens kvaliteter maksimalt. Der tænkes bygningsteknik ind i projektet helt fra begyndelsen, hvilket betyder, at det, der tegnes, også kan realiseres inden for de fastlagte økonomiske rammer. 

"I kraft af, at vi er et kombineret arkitekt- og ingeniørkontor med en kreativ tilgang til at skabe god arkitektur samt har en stor byggeteknisk viden, formår vi at udvikle projekter, som også kan bygges til konkurrencedygtige priser." Ingeniør Poul Pasgaard. www.wpas.dk

Håndværkere:
Vores sjak består af egne murere og tømrere samt faste samarbejdspartnere inden for VVS, el-installationer m.m. Andersen Byggefirma er ét team med én indgang og direkte personlig kontakt til bygmester Kim Andersen.

Husbyggeri

Arkitekttegnet husbyggeri

Vores huse kan kendes på et meget højt kvalitetsniveau, hvor der er kælet for finish og detaljer. Det er stilrent byggeri med enkle linjer og fokus på at få æstetik og funktionalitet til at spille sammen. 

Vi lytter til individuelle ønsker, samtidig med at vi råder og vejleder, så vi er sikre på, at I træffer de rigtige valg.

Når et nyt hus bygges

Ønsker i f.eks. nybyggeri med mindst mulig vedligeholdelse - så anbefaler vi løsninger, som omfatter muret gesims, arkitekttegnede zinktagrender eller fx murkrone med zinkinddækning.

Vi tilbyder med stolthed vore kunder moderne boliger, som f.eks. funkishuse og typehuse, der matcher tidens behov, hvad enten det gælder indretning, materialevalg eller lavenergibyggeri. Andersen Byggefirma leverer højisolerede og allergivenlige huse, der udstråler sundhed og kvalitet. Der udarbejdes energimærke og husene tæthedsprøves inden aflevering til bygherre. Vi har især store erfaringer med arkitekttegnede huse - og kan råde og vejlede dig i, hvilken løsning er den rette for dig.

Kontakt os ang. husbyggeri

Ring til os og lad os få en snak - Andersen Byggefirma byder nye husejere velkommen i deres nye hjem fra første kontakt til aflevering.

Tryg totalløsning

Overblik over byggeprocessen ligger i vores hænder, og det er suverænt mig, der har hovedansvaret.

Alt foregår naturligvis i tæt samspil med jer – vi afstemmer og afklarer i alle faser, så vi er sikre på, at I er trygge og glade for byggeriet hele vejen igennem.

TING TAGER TID

Fra byggestart til indflytningsklart hus går der typisk syv måneder, det gælder både i sommer- og vinterhalvåret.

At bygge et arkitektegnet, fuldmuret hus tager den tid, det tager. Vi er afhængige af det danske vejr, året rundt. Regn gør byggepladsen våd, og det skal tørre op.

Vores motto: “Godt byggeri er værd at vente på”

KVALITETSHUSE

Et kvalitetshus begynder med kvalitetsmateriale, grundlaget for kvalitetsbyggeri findes i de rigtige materialer, og det har Andersen Byggefirma taget konsekvensen af. Vores håndværker sorteres og udvælges omhyggeligt de bedste materialer, som bruges til byggeriet.

Vi bygger kvalitetshuse. Nedenfor kan du klikke på linket for at se referencer af kvalitetshuse bygget af Andersen Byggefirma.

Andersen byggefirma

Ravskærvej 12
8382 Hinnerup
CVR: 28684304

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Top