Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Funkishuse

Hos Andersen Byggefirma værdsætter vi godt håndværk og en flot finish. Vi tilbyder arkitekttegnede huse, hvoraf stort set alle er fuldmurede huse. Vi udfører bl.a. funkishuse, som er kendetegnet ved et enkelt og funktionalistisk udseende. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og tilbyder derfor en skræddersyet løsning til alle vores kunder.

PLACERING I ØSTJYLLAND

Vores virksomhed er placeret i Østjylland, i byen Hinnerup, som ligger nord for Aarhus. Ønsker du at høre mere omkring funkishuse eller nogle af vores andre arkitekttegnede huse, står vi til hjælp og rådighed på telefon 51 29 68 48.

HVAD ER ET FUNKISHUS?

Funkishuse

Hos Andersen Byggefirma værdsætter vi godt håndværk og en flot finish. Vi tilbyder arkitekttegnede huse, hvoraf stort set alle er fuldmurede huse. Vi udfører bl.a. funkishuse, som er kendetegnet ved et enkelt og funktionalistisk udseende. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og tilbyder derfor en skræddersyet løsning til alle vores kunder. Vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen og står klar til at hjælpe med en tilpasset løsning, så selv de vildeste drømme kan blive til virkelighed.

 

Hvad er et funkishus?

Funkis stammer fra ordet funktionalisme og er kendetegnet ved en geometrisk form, et enkelt udtryk og slog for alvor i gennem i 1920’erne og 1930’erne. Generelt kan et funkishus kendetegnes ved:

  • Et firkantet udtryk
  • Flad tagkonstruktion med tagpap
  • Opføres i mursten eller med pudset overflade
  • Stor rummelighed
  • Vinduer som er placeret asymmetrisk
  • Minimal vedligeholdelse

Husets vinduer og døre er som regel placeret asymmetrisk i facaden, ud fra funktionelle krav såsom udsigt eller lysindfald. Huset er uden overflødig pynt. Mange funkishuse er hvide, men kan også stå som en blank mur eller pudset i mørtel. Funkishusene har de seneste år vundet frem og er blandt de mest populære stile, når det kommer til nybyggeri.

 

Placering i Hinnerup, Østjylland

Vores virksomhed er placeret i Østjylland, i byen Hinnerup, som ligger nord for Aarhus. Ønsker du at høre mere omkring funkishuse eller nogle af vores andre arkitekttegnede huse, står vi til hjælp og rådighed på telefon 51 29 68 48. Et hus er en vigtig del af et liv, hvorfor vi ønsker at give alle mennesker mulighed for at få et hus, der er præcis, som det er ønsket.

Hvis du ønsker at vide mere omkring husbyggeri og funkishuse, så klik her.

Husk at vi også kan tilbyde dig arkitekttegnede typehuse.

 

 

Andersen byggefirma

Ravskærvej 12
8382 Hinnerup
CVR: 28684304

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Top