Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Husbyggeri | Realiser jeres drømmehus

Boligen og hjemmet er en forlængelse af vores identitet. Familien er unik. Og man har meget forskellige behov, afhængig af hvor man er i livet. Derfor ønsker mange selv at bestemme, hvordan huset skal konstrueres og indrettes.

Går I selv med tanker og idéer, som kan skitseres – hjælper jeg gerne med at konkretisere dem til jeres drømmehus.

Alle huse fra Andersen Byggefirma er bygget på basis af arkitekttegninger.

Kontakt os for en aftale.

HUSBYGGERI I JERES HELT EGEN STIL

Der er mange veje til drømmehuset, og hos os behøver I ikke vælge den snorlige vej. Modsat typehusfirmaerne, kan vi på alle måder tilpasse byggeriet til jeres personlige livsstil, behov og ønsker.

I kan komme med en skitse, som vi arbejder videre ud fra, det samme gælder for en færdig arkitekttegning. Måske går I med nogle overordnede idéer – dem gør vores arkitekt let til virkelighed. Desuden har vi igennem årene opsamlet erfaring omkring hvad, der virker godt. Vores kunder har haft mange gode oplevelser - klik her for at høre historier fra mennesker der ligesom jer har stået over for et nyt husbyggeri.

Find inspiration her på siden og kontakt os for et møde, uanset hvor langt I er med jeres drømmebolig.

BETALING VED INDFLYTNING

I betaler først ved indflytning, vi forsikrer husbyggeriet under opførsel, og tegner selvfølgelig en 10-årig byggeskadeforsikring.

De praktiske detaljer som tilslutning til fjernvarme, boreprøver, m.m. klares herfra, og alle huse bliver trykprøvet (de ligger oftest væsentlig under de tilladte værdier).

Der kommer ingen uventede overraskelser - så I skal udelukkende bruge tid på at glæde jer til en tilværelse i jeres nye bolig.

 

TRYG TOTALLØSNING

Overblik over byggeprocessen ligger i vores hænder, og det er suverænt mig, der har hovedansvaret.

Alt foregår naturligvis i tæt samspil med jer – vi afstemmer og afklarer i alle faser, så vi er sikre på, at I er trygge og glade for byggeriet hele vejen igennem.

TING TAGER TID

Fra byggestart til indflytningsklart hus går der typisk syv måneder, det gælder både i sommer- og vinterhalvåret.

At bygge et arkitektegnet, fuldmuret hus tager den tid, det tager. Vi er afhængige af det danske vejr, året rundt. Regn gør byggepladsen våd, og det skal tørre op.

Vores motto: Godt byggeri er værd at vente på!

KVALITETSHUSE

Et kvalitetshus begynder med kvalitetsmateriale, grundlaget for kvalitetsbyggeri findes i de rigtige materialer, og det har Andersen Byggefirma taget konsekvensen af. Vores håndværker sorteres og udvælges omhyggeligt de bedste materialer, som bruges til byggeriet.

Vi bygger kvalitetshuse. Nedenfor kan du klikke på linket for at se referencer af kvalitetshuse bygget af Andersen Byggefirma.

Andersen byggefirma

Ravskærvej 12
8382 Hinnerup
CVR: 28684304

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Top