Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Realiser jeres drømmehus

Boligen og hjemmet er en forlængelse af vores identitet. Familien er unik. Og man har meget forskellige behov, afhængig af hvor man er i livet. Derfor ønsker mange selv at bestemme, hvordan huset skal konstrueres og indrettes.

Går I selv med tanker og idéer, som kan skitseres – hjælper jeg gerne med at konkretisere dem til jeres drømmehus.

Alle huse fra Andersen Byggefirma er bygget på basis af arkitekttegninger.

Kontakt mig for en aftale.

helt jeres egen stil

Der er mange veje til drømmehuset, og hos os behøver I ikke vælge den snorlige vej. Modsat typehusfirmaerne, kan vi på alle måder tilpasse byggeriet til jeres personlige livsstil, behov og ønsker.

I kan komme med en skitse, som vi arbejder videre ud fra, det samme gælder for en færdig arkitekttegning. Måske går I med nogle overordnede idéer – dem gør vores arkitekt let til virkelighed. Desuden har vi igennem årene opsamlet erfaring omkring hvad, der virker godt - og har rigtig mange gode referencer (link), fra mennesker der ligesom jer har stået over for et nyt husbyggerig.

Find inspiration her på siden og kontakt os for et møde, uanset hvor langt I er med jeres drømmebolig.

Søften

Totalentreprenør

Præsentabel evergreen – gedigen, funktionel, fuldmuret villa.

Særlige løsninger: Arkitekttegnede tagrender.Andersen byggefirma

Ravskærvej 12
8382 Hinnerup
CVR: 28684304

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Top